Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

31. 05. 2024. 13:37 >> 13:38

dps nikšić

"SDT da se pozabavi pojedincima koji su Željezaru i zaposlene doveli u izuzetno tešku situaciju"

U Nikšiću skandal za skandalom. Nakon jučerašnjeg zakazivanja pres konferencije od menadžmenta "EPCG Željezara Nikšić", a potom i otkazivanja i zabrane ulaska u fabriku, oglasila se direktorica i navela da je željela da obraduje javnost informacijom da je Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore usvojio predlog ponude švajcarske kompanije o zakupu proizvodnih kapaciteta, ali da je u tome onemogućena zbog procedura, kazali su iz nikšićkog DPS-a.

Potom se, dodaju, oglasio ministar energetike i rudarstva Saša Mujović, koji je kazao da odluka koju je donio Odbor direktora mora proći filter Vlade, pa će se tek onda razmišljati o finalnom rješenju.

Ovo je, ističu, samo dokaz koliko se neozbiljno i neodgovorno rukovodstvo EPCG odnosi prema fabrici i radnicima.

"To je i sam ministar ranije potencirao ističući da su pojedinci odgovorni što je novac potrošen kako je potrošen, što nije realizovano što je očekivano i što je zaposlen nedopustivo veliki broj radnika. Još jednom pozivamo specijalno tužilaštvo da ako su pregledali sve kilometar satove i emisije političara, pozabave se i ovim pojedincima koje navodi i ministar Mujović, a koji su doveli Željezaru i njene zaposlene u izuzetno tešku situaciju", saopštili su iz DPS-a u tom gradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније