Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

29. 05. 2024. 19:42 >> 19:53
Čitaj mi:

GORČEVIĆ SAOPŠTILA

Vlada završila posao na ispunjenju mjerila za dobijanje IBAR-a

Ministarka evropskih poslova Maida Gorčević saopštila je danas da je Vlada Crne Gore završila posao na ispunjenju svih mjerila za dobijanje pozitivnog IBAR-a.

“Sa velikim zadovoljstvom želim da saopštim da je Vlada uspješno završila posao na ispunjenju svih mjerila za dobijanje pozitivnog IBAR-a. U izuzetno kratkom roku uspjeli smo da odradimo ogroman posao, da završimo niz obaveza, usvojimo set Ibar zakona, donesemo strateška dokumenta u oblasti poglavlja 23 i 24, a posebno sam ponosna na sjajnu saradnju sa kolegama ministrima Danilom Šaranovićem, Andrejem Milovićem i Tamarom Vujović“, napisala je Gorčević u objavi na mreži X.

Ona je apelovala na Skupštinu da bude “odgovorna” te da po hitnom postupku uvrsti ove zakone na dnevni red, kako bi, kaže, “na vrijeme bili izglasani”.

“Dobijanje pozitivnog IBARa nam je na dohvat ruke. Vjerujem da će svi činioci ovog procesa shvatiti značaj ovog koraka za pregovarački proces i evropsku budućnost Crne Gore”, stoji u objavi ministarke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније