Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

24. 04. 2024. 09:32 >> 09:32
2

koalicija "za budućnost budve"

"DPS i njihovi saveznici pokazuju pravo lice"

Besprizorne optužbe protiv Nikole Kralja su pokušaj da Budva ponovo postane zatvoreni grad u kom vlada DPS sa satelitima, poručili su iz koalicije "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad".

Iz te koalicije tvrde da su udruženi napadi budućih koalicionih partnera, na njihovog člana Nikolu Kralja, jasan pokazatelj očajničkih pokušaja da se diskredituje njihova misija da Budva bude grad, koji, kako ističu, nije omeđen sitnim interesima pojedinaca, već je otvoren za sve koji vole Budvu i koji je vide kao svoj dom.

"Ove optužbe, koje su se pojavile u svjetlu krivične prijave protiv gospodina Kralja, su besprizorne i odraz nevaspitanja. U stvarnosti, Nikola Kralj je pristupačan i otvoren, uvijek spreman da pomogne i pruži podršku. Suprotno tome, DPS i njihovi saveznici pokazuju svoje pravo lice, da dijele ljude zarad što dužeg opstanka na vlasti. Takve metode mi u Budvi dobro znamo i na izborima ćemo im pokazati da nema povratka na staro", navodi se u saopštenju te koalicije. 

Pobjedom na izborima poručuju da donose sigurnost, stabilnost i napredak u živote svih, umjesto, kako ističu, onih koji jedino žele vlast, stvarajući neizvjesnost i razbijajući jedinstvo svih koji vole Budvu.

"Mi sa liste "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad" pozivamo sve građane da ne vjeruju u ove političke prevare i obmane i da svojim glasom podrže pravi put za Budvu – da u otvorenom gradu uživamo u sigurnosti, stabilnosti i napretku. Samo zajedno možemo osigurati da naš grad ponovo ne postane talac prošlosti, već svetionik budućnosti za sve naše građane. Izbori su prilika da pokažemo da Budva zaslužuje bolje, da zaslužuje liderstvo koje će čuvati interese svih građana, a ne samo odabranih", istakli su iz koalicije "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad".

Poručuju da je lista "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad" posvećena upravo tome – izgradnji Budve kao čistog, uređenog i odgovornog grada.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније