Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

09. 04. 2024. 12:24 >> 12:25
1
Čitaj mi:

REAGOVANJE GP URA

O vezama Spajića, Brana Mićunovića i ujaka 30. aprila na premijerskom satu

Nakon što su politički uništeni na premijerskom satu, raskrinkavanjem oko afere "Do Kvon", ulogom ujaka, ali i raznih prevara iz prethodnog perioda, ne čudi što je u PES-u zavladala opšta panika, istakli su iz GP URA u reagovanju na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Iz URA-e dodaju da su, shvativši da ima "pop nad popom" i "službe nad službom", cijeli vikend razmišljali o tome šta bi novo mogli da izmisle kako bi makar malo ublažili utisak poraza sa premijerskog sata.

"I kako to biva u životu, po onoj narodnoj 'ko drugom jamu kopa, sam u nju upada', tako je PES sam sebi ponovo skočio u stomak. Kad su se već sjetili Brana Mićunovića i navodne koncesije koju je uredno naplatila 43. Vlada, a prethodne to nijesu ni smjele da urade, očekujemo da već u četvrtak na sjednici Vlade Spajić oduzme pomenutu koncesiju, pošto tvrdi da je nezakonita. Ako to ne uradi biće jasno da je opet izgovorio neistinu ili da ima neku obavezu prema Mićunoviću", naglasili su iz URA-e.

Iz ove partije tvrde da se raduju novom susretu 30. aprila na premijerskom satu, dodajući da će pred kamerama i cijelom javnošću Crne Gore, biti zanimljivo pričati o vezama Spajića, Mićunovića, ujka i "barske ekipe".

"Eto, 'tjerali su lisicu, a istjerali su vuka'. Zato dragi građani uzmite kokice, a pojedini PES-ovci malo vode i šećera. Nikad se ne zna kad će zatrebati. Radujemo se novom susretu", zaključili su iz URA-e.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније