Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

14. 03. 2024. 15:44 >> 16:44
Čitaj mi:

PREMIJER NA KONFERENCIJI

Spajić se izvinio novinarima: Sljedećeg puta biće bolji uslovi

Premijer Milojko Spajić izvinio se danas novinarima, fotoreporterima i kamermanima, koji su preksinoć preko deset sati na kiši i hladnoći čekali obraćanje predstavnika Vlade Crne Gore, nakon sjednice na kojoj se raspravljalo o izboru v.d. direktora Uprave policije.

Novinari i snimatelji su preksinoć napustili plato ispred zgrade Vlade u Podgorici nešto prije tri sata nakon ponoći, ne čekajući konferenciju za medije.

 

"Čekali ste jako dugo, a sjednica se odužila više nego što je trebalo. Znam da nijeste imali adekvatne uslove. Naći ćemo način da sljedećeg puta dobijete uslove, posluženje ili prostor na suvom", poručio je Spajić. 

Povodom odnosa predstavnika Vlade prema medijskim radnicima, juče se oglasio Sindikat medija Crne Gore, koji je najavio da će protestovati. 

 

"Pres centar Vlade nije vlasništvo Vlade nego svih građana Crne Gore, predviđen za predstavnike medija i nije nam jasno koja je njegova svrha, ako se ne može iskoristiti makar u ovakvim situacijama", zaključili su iz Sindikata u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније