Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

06. 03. 2024. 20:29 >> 20:36
Čitaj mi:

Konatar

"Za 15 minuta dug porastao 37 miliona eura"

Funkcioner Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je da kod premijera Milojka Spajića postoji nekoliko verzija istine, misleći na to što je prvo kazao da se Vlada zadužila 650 miliona eura, a zatim naveo da je to cifra od 687 miliona eura.

Konatar je to komentarisao na svom nalogu na mreži "X".

"Kad u 15 minuta poraste dug za 37 miliona eura. Navikli smo od premijera da uvijek postoji nekoliko verzija istine, ali ovo zabrinjava jer je ovo državni dug koji će vraćati svi građani Crne Gore. Ne bih se iznenadio da tokom noći ovaj novi dug pređe 700 miliona. Nažalost", napisao je Konatar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније