Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

04. 03. 2024. 20:17 >> 20:26
4

ODŽIĆ

"Dodik kod Erdogana pod zastavom BiH, a kod Mandića Republike Srpske"

Zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije Petar Odžić objavio je na društvenoj mreži X fotografije susreta predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika sa predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem. On je prokomentarisao da se po zastavama koje su istaknute tokom susreta vidi koliko je koja zemlja uređena.

Na prvoj fotografiji sa Erdoganom, istaknuta je zastava Bosne i Hercegovine, dok je na slici sa Madndićem istaknuta zastava Republike Srpske.

„Isti mjesec, ista godina...na fotografiji vidimo kako se Mile ponaša kada ga prima državnik u uređenoj zemlji, a kako kada dođe kod "političke krpe" i zastupnika tuđih interesa u nažalost urušenoj i sve izvjesnije okupiranoj zemlji! Napomena: Mile u oba slučaja predstavlja BIH“, napisao je Odžić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније