Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

04. 03. 2024. 09:29 >> 09:30
Čitaj mi:

BIVŠI MINISTAR MUP-A

Adžić: Spajić priznao grešku smjenom Brđanina

Premijer Milojko Spajić je smjenom direktora Uprave policije Zorana Brđanina priznao grešku i štetu koju je očigledno nanio Ministarstvu unutrašnjih poslova, ocijenio je bivši ministar MUP-a i funkcioner GP URA Filip Adžić.

Podsjetimo,Vlada je kasno sinoć na telefonskoj sjednici smijenila Zorana Brđanina.

“Izražavam zabrinutost zbog premijerove najave da vršioca dužnosti bira na konkursu od pet radnih dana mimo zakonskog uporišta, s obzirom na to da ne postoji mogućnost raspisivanja javnog konkursa za izbor vršioca dužnosti direktora Uprave policije", napisao je Adžić na Fejsbuku.

On je dodao da takođe ne postoji mogućnost da smijenjenom direktoru nakon smjene daju na deset dana sva ovlašćenja koja je imao prije smjene.

"Ovakvi hazarderski potezi mogu nanijeti veliku štetu državi i bezbjednosnom sektoru, naročito u borbi protiv kriminala i korupcije", zaključio je Adžić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније