Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

24. 01. 2024. 14:37 >> 14:43
1
Čitaj mi:

VUKOVIĆ KUČ

"Naša konkurencija ima strah od snage DPS-a"

Naša politička konkurencija ima strah od snage DPS-a, poručila je potpredsjednica DPS-a Aleksandra Vuković-Kuč na tribini u Tuzima.

Vuković-Kuč je u svom obraćanju govorila o istorijskoj bliskosti Crnogoraca i Albanaca.

“Naša povezanost je trajna i to je shvatio Crnogorac koji se kasno opismenio, a to je Marko Miljanov koji je napisao i slavnu knjigu “Život i običaji Arbanasa”. Upravo je Marko Miljanov shvatio koliko je crnogorski narod blizak albanskom, odnosno koliko je albanski blizak crnogorskom. I upravo su zato Albanci dali toliki doprinos obnovi nezavisnosti Crne Gore”, saopštila je Vuković-Kuč.

Nakon toga govorila je i o političkoj konkurenciji i njihovom, kako je navela, “strahu od snage DPS-a”.

“Oni vide da se politika i ideja DPS-a nezaustavljivo širi, bez obzira na klimu i na sve okolnosti kojima smo suočeni. Na ovim izborima imate šansu da birate ko su oni ko će voditi našu partiju u narednom periodu. Upravo vi imate pravo ali i obavezu da uzmete učešće u ovim izborima kako biste donijeli pravu odluku. Sami birate rukovodstvo koje će u naredne četiri godine voditi partiju, koja će opet biti okosnica vlasti. Zato, molim vas, agilno izađete na izbore, dajte konačnu odluku o tome ko će voditi partiji u narednom periodu”, poručila je Vuković-Kuč.

Prema riječima Jevta Erakovića, kandidata za potpredsjednika DPS-a, DPS je bio i biće stožer građanske Crne Gore koja se branila na svakom koraku.

"Čini mi se da nigdje nije bila toliko potreba koliko u Tuzima. Neko je sve to na jedan volšeban način prokockao i dozvolio da danas predstavnici vlasti u ovoj opštini prave koalicije sa onim ljudima koji idu na noge Aleksandru Vučiću i slave pobjede njegove stranke, sa onim teroristima koji pokušavaju da naprave državni udar i pobiju ljude na Kosovu”, zaključio je Eraković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније