Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

30. 10. 2023. 09:54 >> 09:55
2

SKUPŠTINA CRNE GORE

Boris Mugoša šef poslaničkog kluba SD-a

Potpredsjednik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša biće šef Kluba poslanika te stranke u Skupštini Crne Gore.

Iz SD-a podsjećaju da je Mugoša poslanik u Skupštini Crne Gore od jula 2018. godine. Tokom 26. i 27. saziva Parlamenta, obavljao je funkcije zamjenika predsjednika Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje; člana Odbora za ekonomiju, finansije bužet, Odbora za međunarodne odnose i iseljenike; Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, Odbora bezbjednost i odbranu i Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje (POSP).

Boris Mugoša je završio Ekonomski fakultet u Podgorici, a magistarske studije na Ekonomskom fakultetu - Univerziteta u Beogradu.

Prije stupanja na poslaničku funkciju, Mugoša je radio kao kreditni referent u sektoru za kreditiranje pravnih lica u Euromarket banci, u Podgorici; asistent na Fakultetu za poslovne studije i pravnom fakultetu; menadžer i biznis analitičar sektora za upravljanje poslovnim rezultatima u Telenoru; sekretar Sekretarijata za razvoj preduzetništva Glavnog grada – Podgorice; savjetnik potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem; zamjenik gradonačelnika Glavnog grada - Podgorica.

Aktivno se bavio tenisom 12 godina i bio je prvak i reprezentativac Crne Gore i Jugoslavije, kao i selektor teniske (Davis Cup) reprezentacije Crne Gore.

U poslaničkom klubu Socijaldemokrata, pored Mugoše, biće i poslanici Branislav Nenezić i Nikola Zirojević, saopštile su Socijaldemokrate.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније