Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

06. 09. 2023. 11:34 >> 11:59
2

PREDSJEDNIK SLOBODNE CG

Dajković o Miloviću: Dočekivao sam ga u svojoj kući, a sad me vrijeđa

Predsjednik Slobodne Crne Gore i v.d. rukovodioca Građanskog biroa u Glavnom gradu Vladislav Dajković tvrdi da ga je sinoć funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović u intervjuu na TVCG grubo uvrijedio.

Milovićev komentar u sinoćnoj emisiji je bio da nije svaka inkluzivnost dobra i da je ista dovela Dajkovića na čelu Građanskog biroa. 

"Ta uvreda je još veća i nečasnija, imajući u vidu sledeće: da gospodina Milovića poznajem deset godina, da sam ga dočekivao u svom porodičnom domu u Podgorici, da sam ga dočekivao u svom podstanarskom stanu za vrijeme studija u Beogradu, da sam mu obezbjeđivao smještaj kada je dolazio da aplaudira Vladimiru Putinu na Vojnoj paradi u Beogradu, ali i da smo zajedno kreirali performanse usmjerene protiv članstva Crne Gore u NATO savezu. Tada sam, pretpostavljam, Miloviću bio dobar i perspektivan mladi kadar koji se sa studija vratio u Crnu Goru", reagovao je Dajković. 

Dodao je da Miloviću smeta, jer ga podsjeća na njihove početke, tvrdeći da je Milović bio kadar PzP-a, pa onda blizak prijatelj Demosa i Miodraga Lekića.

"Sve dok nisi postao kadar Milojka Spajića, na čiju si se popularnost nakačio, pa sad vrijeđaš sve oko sebe, misleći da si Bogom dan. I da ne zaboravim: ako ti baš toliko smetam na poziciji Rukovodioca jedne male gradske službe, za koju vjerovatno nikad nisi ni čuo dok ja nisam imenovan, predlažem da me i sa tog mjesta etnički očistite, pošaljete opet na ulicu i time umirite svoje NATO duše", zaključio je Dajković. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније