Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

05. 09. 2023. 22:26 >> 23:29
1

BOBAN RADEVIĆ

"Miloviću bliži partneri DPS-a od onih koje je Đukanović proganjao"

Generalni sekretar Slobodne Crne Gore Boban Radević kazao je da je šokiran izjavom istaknutog funkcionera Evrope sad Andreja Milovića koji je, kako kaže "Vladislava Dajkovića izjednačio sa funkcionerima Bošnjačke stranke".

Milović je u gostovanju na TVCG, a govoreći o postizanju dogovora sa koalicionim partnerima kazao da princip inkluzivnosti nije uvijek dobar, jer je on na primjeru kadriranja u Glavnom gradu na funkciju postavio Vladislava Dajkovića, Emia Labudovića, Dragana Koprivicu, Bećira Vukovića..., te da ne vidi da su kadrovi Bošnjačke stranke lošiji od pomenutih osoba.

"Gospodine Miloviću, vi najbolje znate da Vladislav Dajković za razliku od Bošnjačke stranke i Ervina Ibrahimovića nikad nije nijedan euro ukrao od države Crne Gore, niti je ikad sarađivao sa DPS i Milom Đukanovićem", kazao je Radević u reagovanju.

Kazao je da su, nažalost, Miloviću bliži partneri bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

"Nažalost, vama su bliži Milovi partneri od onih koji su bili progonjeni od tog istog Mila. No, to je vaš obraz i poštenje", kazao je Radević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније