Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

08. 06. 2023. 17:11   >>  17:15

RADULOVIĆ SA EVROPSKIM ZVANIČNICIMA

"Skupština da što prije okonča postupak izbora člana i predsjednika Senata DRI"

Budući saziv crnogorske Skupštine treba da što prije pristupi okončanju postupka izbora petog člana Senata i imenovanju predsjednika Senata DRI, poručeno je sa sastanka senatora Državne revizorske institucije sa evropskim zvaničnicima.

Radulović se, kako je saopšteno iz DRI, sastao se sa predstavnikom Generalnog direktorata Evropske komisije za susjedstvo i politiku proširenja Jari Haapala i zamjenicom šefa SIGMA Programa Bjankom Bretehe.

"Sagovornici su apostrofirali značaj jačanja uloge eksterne revizije u Crnoj Gori s ciljem očuvanja javnih finansija i tom prilikom potvrđena je podrška Evropske unije na tom putu", zaključuje se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније