Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г.

02. 06. 2023. 15:06 >> 15:07
1

ĐURAŠKOVIĆ

"SDP će podnijeti krivičnu prijavu protiv predsjednika Opštine Pljevlja"

Socijaldemokratska partija podnijeti će krivičnu prijavu protiv predsjednika Opštine Pljevlja Daria Vraneša, kazao je lider SDP-a Nikola Đurašković. Kako je naveo, Vraneš će "odgovarati za nepoštovanje države u kojoj ga je zapalo da bude na tako značajnom i odgovornom mjestu".

"Pored krivične odgovornosti, Vraneš treba da snosi i političku, ukoliko ima išta građansko, evropsko i crnogorsko u partijama koje su ga izabrale za predsjednika, a to su Demokrate, PES, URA i PZP, tako da očekujemo da se pokrene proces njegove smjene", kazao je Đurašković. 

Kako je istakao istakao, "siguran je da će dežurne apologete i relativizatori i ovaj pokušaj Saoizacije našeg najsjevernijeg grada svesti u priču o dva nacionalizma, ali ukoliko se i dalje bude tolerisalo i ohrabrivalo ovakvo sramno ponašanje, građanska i evropska Crna Gora će se pretvoriti u puke fraze bez stvarne suštine". 

"Zbog toga će SDP, svjesna značaja svakog grada u našoj zajedničkoj kući, iskoristiti sva pravna i politička sredstva da Vraneš postane primjer svima koji, nažalost, misle kao on", zaključio je Đurašković. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније