Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

27. 05. 2023. 11:22   >>  12:05 1

PREDSJEDNIK PZP-A

Medojević: SNP koga je Duško osnivao sada u koaliciji sa DPS mafijom koja je ubila Duška

Na dan kada je strijeljan Duško Jovanović mafija je preuzela vlast u Crnoj Gori, kazao je danas lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

Medojević takođe tvrdi da mafija u Crnoj Gori i dalje vlada.

"I pored jasne volje naroda na izborima 30. avgusta 2020. godine nije formirana Vlada koja bi imala hrabrosti da se suoči sa teškim mafijaškim nasleđem vladavina Đukanovića. Naprotiv, mafija je lako kupila URA i SNP i formirala ponovo Vladu. Vratila se na vlast. Ironija sudbine. SNP koga je Duško osnivao, je sada u koaliciji sa DPS mafijom koja je ubila Duška", dodao je Medojević. 

Prema njegovim riječima, mafija mrzi javnost, slobodne novinare, nekorumpiranu opoziciju i hrabre pojedince.

"Mrzi ih jer ih se plaši. Mafija odlično zna, da u svakom narodu, ma kako kukavički i poltronski bio, postoji osjećaj za dobro i zlo", kazao je Medojević.

Medojević tvrdi da Jovanović nije imao podršku moćnih struktura iz inostranstva.

"Vodio se sopstvenim moralom, osjećajem patriotizma i shvatanjem da je uloga medija u jednom društvu da se bori protiv korupcije i kriminala. Mafija zna da, ako u nekom društvu postoje slobodni mediji, demokratska opozicija i slobodni pojedinci, koji pričaju o ZLU, da će se jednog dana stvoriti kritična masa slobodnih ljudi koji će smijeniti marionetsku Vladu i da će njihovoj moći doći kraj. Zato je mafija odlučila da strijelja Jovanovića.

Prema njegovim riječima, Jovanović je vjerovao da je ta ideja vrijedna najveće žrtve.

"Poslije svih godina sramotnog i bolnog ćutanja Crne Gore pred terorom mafije, ja nisam siguran da je njegova žrtva bila ispravna", zaključio je Medojević. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније