Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М. [ M.K. /TVCG ]

19. 05. 2023. 13:06   >>  13:43 1

FILIP ADžIĆ

MUP spremno dočekuje inauguraciju Milatovića

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić saopštio je za TVCG da mu je novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovati sjutrašnjoj inauguraciji Milatovića u Skupštini Crne Gore.

"Od Milatovića sam čuo da će Vućić biti na inauguraciji, ali nemamo još uvijek potvrdu zvaničnu da će doći. Od Milatovića imamo najavu da će doći svi predsjednici zemalja Zapadnog Balkana, što iziskuje dodatnu pažnju policije, ali to spremni dočekujemo", kazao je Adžić.

Kazao je da na inauguraciju dolazi više štićenih ličnosti, što jeste izazovno i iziskuje dodatnu pažnju.

"Ne očekujemo da bilo šta ovakav događaj može ugroziti", kazao je Adžić.

Dodaje da izražava žal što inauguracija nije na Cetinju, ali da je sa strane posla jednostavnije ovaj događaj organizovati u prijestonici.

Rekao je da sa odlazkom Đukanovića Crna Gora stupa u novu fazu, te da su odlučili da uklone zaštitne ograde ispred institucija Crne Gore kao simboličnu poruku mira i bezbjednosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније