Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

14. 05. 2023. 22:06   >>  22:14 5

GLAVNI ODBOR

U ime URA na listi Abazović, Konatar, Novaković-Đurović, Adžić, Mikić...

Glavni odbor Građanskog pokreta URA izabrao je Milenu Vuković Sekulović za potpredsjednicu stranke. Na tu funkciju predložio je lider partije Dritan Abazović.

Glavni odbor je, kako je rečeno nezvanično Portalu RTCG, utvrdio i listu kandidata stranke za izbore 11. juna. Već je isticano da je izvjesna koalicija URA i Demokratske Crne Gore za parlamentarne izbore. 

U ime URA, u prvih deset na listi su Abazović, Miloš Konatar. Ana Novaković Đurović, Filip Adžić, Zoran Mikić, Milena Vuković Sekulović, Mileta Radovanić, Luka Rakčević, Dušan Golović i Milijana Jelušić Vukotić, rečeno je našem portalu. 

Nakon sjednice Glavnog odbora, GP URA je medijima dostavila zvanično saopštenje. 

"Građanski pokret URA je na večeras održanom sjednici Glavnog odbora donio odluku o formiranju anti-mafija bloka političkog centra, čiju okosnicu će činiti URA i Demokrate, koji će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna. Takođe na sjednici Glavnog odbora izglasana je i lista kandidata za poslanike i poslanice ispred Građanskog pokreta URA. Listu predvode premijer Dritan Abazović, poslanik Miloš Konatar, ministri Ana Novaković Đurović i Filip Adžić, kao i nova lica po kojima se sve više URA prepoznaje - Milena Vuković Sekulović, Zoran Mikić, Mileta Radovanić, Luka Rakčević i Dušan Golović", piše u saopštenju.

Navodi se da su pored njih tu i predsjednici opštinskih odbora iz svih krajeva Crne Gore.

"Kao partija, ponosni smo na sve što smo postigli u prethodnom periodu dajući nemjerljiv doprinos da se Crna Gora nađe na pravom putu kroz hrabru borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, za uvećanje životnog standarda, vraćanje otetog državi od privilegovanih kumova i prijatelja, za zaštitu životne sredine i pomirenje u Crnoj Gori. Crna Gora se svakodnevno mijenja na bolje i nema razloga da tako ne bude i u narednom periodu. Odlučni smo da, kao i do sada, tome damo veliki doprinos", zaključuju iz URA.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније