Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 04. 2023. 16:20 >> 16:43
1

ABAZOVIĆ

“Katnićeva najveća greška je što me nije uhapsio”

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović komentarisao je izjavu bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića koji je optužio Abazovića da je imao veze sa škaljarskim organizovanim klanom i da ga - zbog jakih opstrukcija u Ministarstvu unutrašnjih poslova - nije uhapsio. Abazović je kazao da je Katnićeva najveća greška što ga nije uhapsio, a najveća greška mafije što ga nije ubila.

“Njegova najveća greška je što me nije uhapsio, a najveća greška mafije je što me nije ubila. Sad je kasno, šta će biti sa mnom nije bitno. Taj režim koji je podržavao Katnića omogućio mu je da svakoga uhapsi, a kavačkom i škaljarskom klanu da svakoga ubiju. Ja se ne plašim ničega...", poručio je Abazović.

Kazao je da kako je radio Katnić najbolje svjedoči to što je Saša Čađenović njegova desna ruka sada u zatvoru i da je njega gurao da potpisuje.

"Ja sam tu, nigdje ne idem. I za Katnića i za njegovog kuma Zorana Lazovića i za Radoja Zvicera ja sam tu, ja ih čekam i kad budem u opoziciji”, kazao je Abazović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније