Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

08. 04. 2023. 14:07 >> 14:07
6

DPS GLAVNOG GRADA

"Građani Podgorice nijesu zaboravili ko je Olivera Injac"

Predlog Predsjedništva Evrope sad da kandidatkinja za novu gradonačelnicu Podgorice bude njihova potpredsjednica Olivera Injac, novi je šamar u lice građanima Podgorice, ali i pravnom sistemu Crne Gore, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista.

"Ako Predsjedništvo Evrope sad želi potisnuti u zaborav da je Olivera Injac iz VAR sobe nadlegala akciju pokušaja poniženja Crne Gore 5. septembra 2021. godine, te da je bila jedna od direktnih saučesnika u ovom činu, građani Prijestonice svakako nijesu", navodi s eu soapštenju.

Poručili su i da Agencija za sprječavanja korupcije nije zaboravila da je Oliveri Injac, kao javnoj funkcionerki zakonom bila propisana obaveza da prijavi svoje tačne i potpune podatke.

"Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da je Olivera Injac kao ministarka odbrane zloupotrijebila službeni položaj u aferi "kadet", Specijalno državno tužilaštvo svakako nije", navodi se u saopštenju.

Poručuju da kadeti Vojske Crne gore nijesu zaboravili da je Injac Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da im je Olivera Injac opstruirala ljudska prava.

"Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da je protiv Olivere Injac Specijalno državno tužilaštvo podiglo optužnicu, pravosudni organi svakako nijesu. Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da je Olivera Injac kazala da je po sopstvenom priznanju “možda malo prekršila Ustav” dok je obavljala funkciju ministarke odbrane, crnogorska javnost svakako nije", navodi se u saopštenju.

Zaključuju da građani Podgoričani sigurno nijesu za to da Injac bude gradonačelnica.

"Ako su Evropa sad i njihovi koalicioni partneri DF, Demokrate i URA saglasni da i pored svih navedenih nepočinstava, Olivera Injac treba da bude na čelu Glavnog grada, građani i građanke Podgorice, sigurni smo i sa uvjerenjem ističemo, svakako nijesu", zaključili su iz DPS-a

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније