Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

06. 03. 2023. 15:02 >> 06:00
9

ĐELjOŠAJ

Albanski forum, Demokrate i Pepić formiraju vlast u Tuzima

Albanski forum (Albanska alternativa-Demokratski savez Albanaca-Nacionalna unija Albanaca), Demokarate i odbornik Adnan Pepić formiraće vlast u Opštini Tuzi, napisao je na Fejsbuku čelnik Albanske alternative i predsjednik Opštine Nik Đeljošaj.

"Albanski forum sa 18 odbornika, zajedno sa Demokratama na čelu sa Stefanom Camajem i bošnjačkim odbornikom Adnanom Pepićem, Malesiju će voditi ukupno 20 odbornika naredne 4 godine", napisao je Đeljošaj.

On je zahvalio sugrađanima na ogromnoj podršci i što, kako je kazao, cijene razvoj Malesije glasajući za Albanski forum.

"Vaši glasovi znače da smo radili predano, odgovorno i pošteno za dobrobit svih naših građana. Takođe, želim da se zahvalim našoj dijaspori na velikom zalaganju i učešću da glasaju za razvoj svoje domovine. Riječi nijesu dovoljne da se opiše doprinos naše braće iz dijaspore i sve što su učinili da svoju domovinu drže u pravim rukama, u rukama u kojima će Malesija nastaviti sa kapitalnim i razvojnim projektima. Zajedno smo dokazali da neki pojedinci ne mogu da razdvoje svoju braću vještačkom podjelom, dokazali smo da je Malesija ujedinjena i razvijena", napisao je Đeljošaj.

On je kazao da je impresioniran činjenicom da su osvojili veliki broj glasova na biračkim mjestima gdje se nalaze građani nealbanske nacionalnosti, što kako je kazao, dokazuje da su svi građani vidjeli rezultate dosadašnjeg rada, programa i strategije razvoja.

"Albanski forum je koalicija svih Albanaca i Albanci su sami za sebe, i imamo hiljadugodišnju tradiciju sloge i multietničkog suživota sa svima i to ćemo činiti i ubuduće, kroz jednake mogućnosti za sve naše građane. Gubitnici imaju samo jednu obavezu, da upute izvinjenje Malesiji zbog pokušaja vjerskih podjela i da se povuku, jer su njihove postupke na nedjeljnim izborima građani ocijenili na demokratski i pošten način. Malesija je ponosna na svoje sinove i kćeri, a Albanski forum će ponosno i snažno nastaviti razvoj naše voljene otadžbine", napisao je Đeljošaj na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније