Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

18. 02. 2023. 14:20 >> 14:35
9

DEMOKRATE

Predsjedništvu predloženo da Bečić bude kandidat za predsjednika

Centralni izborni štab (CIŠ) Demokratske Crne Gore predložio je Predsjedništvu partije da utvrdi predlog odluke za sjednicu Glavnog odbora, kojom se za predsjednika Crne Gore na predstojećim izborima kandiduje lider Demokrata Aleksa Bečić.

Iz Demokrata su kazali da je takav predlog Centralnog štaba proistekao nakon održanih sjednica opštinskih i mjesnih odbora Demokrata širom Crne Gore, na kojima su dominirali predlozi da Bečić bude predsjednički kandidat Demokrata.

“Analizirajući aktuelne političke prilike, CIŠ je stava da u ime Demokrata kandidat treba da bude pojedinac sa najvećim stepenom popularnosti, a sva relevantna istraživanja u kontinuitetu potvrđuju da je to upravo Bečić”, kaže se u saopštenju.

Iz te partije su naveli da je CIŠ u postupku priprema za predsjedničke izbore formirao 22 lokalna izborna štaba sa ukupno 350 koordinatora i za samo pet dana isključivo unutar partijske infrastrukture obezbijedio do ovog momenta više od 11.000 potpisa podrške kandidatu Demokrata.

Kako se dodaje, CIŠ je konstatovao da je svaki segment kampanje u svim organizacionim cjelinama potpuno spreman na najvećem operativnom nivou.

Navodi se da su nebrojeno puta potvrđena, stabilna, utemeljena i dobro organizovana partijska infrastruktura sa jedne i Bečić kao ličnost koja je godinama u samom vrhu popularnosti političara u Crnoj Gori sa druge strane,nesumnjivo su elementi koji garantuju uspjeh.

Iz Demokrata su naveli da su elemnti koji garantuju uspjeh i potreba da građansko biračko tijelo političkog centra treba da ima u kandidatu kompletnu državničku ličnost, koja je djelovanjem u politici i obavljanjem visokih državnih pozicija to potvrdila, a uz to sa visokim moralnim kapitalom i poštenim pristupom prema svima.

 

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније