Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

08. 12. 2022. 20:38 >> 20:35
1

ĐURAŠKOVIĆ PORUČIO

"Nadležni da procesuiraju Kneževića i obezbjeđenje"

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković zatražio je da nadležni organi hitno procesuiraju jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića i njegovo obezbjeđenje, nakon što je sud nakon uvida u snimak incidenta sa Aerodroma pustio na slobodu osumnjičenog Ivana Gardaševića.

"Dokazalo se sramotno i huligansko ponašanje Milana Kneževića. Zbog ovoga sam, a znajući časnu familiju Gardaševića i tražio objavljivanje snimka", kazao je Đurašković.

On je poručio da će Prijestonica Cetinje biti na raspolaganju porodici Gardašević za svu pravnu pomoć. 

"Kako bi se stalo na put kabadahijama koji koriste političku poziciju da maltretiraju mirne i časne građane Cetinja i Crne Gore. Još jednom pozivam tužilaštvo da reaguje i bez odlaganja procesuira primitivizam i nasilništvo Kneževića i njegovog obezbjeđenja", zaključio je Đurašković.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније