Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

20. 09. 2022. 18:22 >> 19:51
9

JOKOVIĆ NAKON SASTANKA

"Na sjednici će 41 poslanik biti protiv Đukanovićevog predloga"

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković kazao je da je današnja odluka Predsjednika Mila Đikanovića parlamentarnu većinu samo još više zbližila, te da će na sjednici Skupštine 41. poslanik biti protiv Đukanovićevog predloga.

"Mi smo mislili da će Đukanović pozvati Lekića i da će mu dati priliku da mu objasni da ima podršku. Ovom odlukom Đukanović nas je još više zbližio. Slkupština će se održati, ali poslanici će glasati protiv tog predloga, nakon čega će Đukanović morati da da mandat Lekiću", kazao je Joković nakon sastanka.

Joković je kazao da su svi u Crnoj Gori čuli da se je parlamentarna većina usaglasila i dala podršku Lekiću, osim predsjednika Đukanovića. 

"Mi smo kao ozbiljni ljudi izašli ovđe i rekli da podržavamo gospodina Lekića da bude mandatar. To je čula sva Crna Gora osim Đukanović. Mi smo sakupili potpise, i prezentovaćemo ih javnosti", poručio je Joković.

Milačić: Prava neće glasati za skraćenje mandata

Poslanik Prave Crne Gore Marko Milačić je kazao da sve što je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nabrojao u obrazloženju nije neophodno da bi dao mandat Miodragu Lekiću, te da njegova partija neće glasati za skraćenje mandata.

"Ako u narednih 10 dana ne da mandat Lekiću, moraće to da uradi nakon sjednice na kojoj neće biti skraćen mandat Skupštini", kazao je Milačić.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније