Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Mina ]

09. 08. 2022. 20:19   >>  20:17 2

PORUČIO KLJAJIĆ

Demokrate se ponose izjavom časti

Demokratska Crna Gora ponosi se izjavom časti, saopštili su iz te stranke, dodajući da se pred njom stide svi koji su formirali koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Dragoslav Šćekić ranije danas rekao je da incijativa za rušenje Vlade može biti ostvarena samo ako Demokratska Crna Gora pogazi obećanje da nikada neće podržavati DPS.

Odbornik beranskih Demokrata Martin Kljajić rekao je da se Šćekić, koji je koalicijom sa DPS-om izgubio svoju političku čast, mora da se hvata za čast Demokrata.

“Jer je među pojedinim SNP funkcionerima, u političkom smislu nema. Krajnje zanimljivo, ali i tužno”, dodao je Kljajić.

On je rekao da je izjava časti tu i uvijek će biti tu.

“I njome se ponosimo i pred njom se stidi i Šćekić i svi kao Šćekić, koji su izigrali izbornu volju građana i formirali koaliciju sa DPS-om. Mi svoju riječ održasmo, usprotivismo se protiv DPS-a i svih vlada formiranih pod dirigentskom palicom DPS-a. Kako tada, tako i dan-danas”, kazao je Kljaić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније