Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.R.

08. 07. 2022. 18:40 >> 19:40
4

ISPRED VLADE

Protest završen, građani na kratko blokirali saobraćajnicu

Građani okupljeni ispred Vlade koji su se protivili izglasavanju teksta temeljnog ugovora, kako javlja reporter TVCG, nakon usvajanja predloga na Vladi na kratko su blokirali Bulevar Stanka Dragojevića. Nedugo zatim su se i razišli.

Nakon usvajanja ove tačke okupljeni su pokušali da probiju zaštitnu ogradu, a onda i zapjevali himnu. Uključili su i sirene za uzbunu.

Građani su počeli okupljanje još jutros oko 10 sati, a iskazuju nezadovoljstvo, jer smatraju da je ugovor suprotan nacionalnim interesima, te da znači prekrajanje istorije Crne Gore, zbog čega su pozvali nadležne da odustanu od tog dokumenta. 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније