Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

02. 07. 2022. 13:44 >> 13:42
3

SD O IZJAVI VULINA

"Najprizemnije su izvrijeđani poslanici crnogorskog parlamenta"

Iz Socijaldemokrata Crne Gore kazali su da je nakon “istorijske” posjete Dritana Abazovića Srbiji i “resetovanja” odnosa, odmah je stigao konkretan rezultat te posjete – najprizemnije su izvrijeđani poslanici crnogorskog parlamenta, u koje spada i 41 poslanik aktuelne parlamentarne većine koja broji 46, zbog odnosa prema jednom civilizacijskom pitanju kakav je genocid u Srebrenici. Iz SD su rekli da su izrečene brutalne neistine, o čemu se svako ko pročita pomenutu rezoluciju može uvjeriti.

“Da imamo državno odgovornu Vladu i premijera, koji štite interes ove a ne tuđe države, ovakvi opskurni tipovi u liku Aleksandra Vulina, trenutno glavnog Vučićevog trbuhozborca, a nekadašnjeg glasnogovornika Mire Marković, bi dobili odgovor naše države kakav zaslužuju”, kažu u SD-u.

Dodaju, imajući u vidu da se Abazović iz petnih žila trudi da postane Vulin umjesto Vulina – glavna Vučićeva marioneta, "ne bi nas iznenadilo da nakon ovoga uputi izvinjenje vlastima u Srbiji, kojima inače od starta služi, zbog toga što su maltretirali naše parlamentarce".

“Građani, u konačnom, iz prve ruke mogu vidjeti kako bi u praksi funkcionisao Otvoreni Balkan, i kako izgleda ta 'sloboda' kretanja, o kojoj crnogorski Vulin u liku Abazovića govori. Sve ovo je još jedna potvrda da treba odsvirati kraj 43. Vladi i signal onima koji je još 'drže u životu' da podrže našu i inicijativu i da joj zajedno uskratimo podršku. U suprotnom i sami preuzimaju odgovornost za brukanje države, čemu smo gotovo svakodnevno izloženi”, zaključuju u SD-u.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније