Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

31. 05. 2022. 18:54 >> 18:52

O DEŠAVANJIMA U ULCINJU

Forca: Zadnji trzaji politike koja je širila korupciju

Nova Demokratska snaga Forca saopštila je da su posljednjim potezima u Ulcinju već drugi put u godinu dana izabrali pravi put i prave saputnike.

“Jalovi prekidi konstitutivne sjednice Skupštine opštine Ulcinj od strane manjine u Skupštini opštine Ulcinj, su zapravo zadnji trzaji jedne politike koja je svuda širila korupciju, koja je bila garant ne razvoju grada, koja je kumovala izgradnji rogobatnog objekta u Starom gradu te uništenju cijele turističke privrede. Ova politička družina nije smogla hrabrosti ni da glasa za Zakon o povraćaju imovine u Valdanosu u znak katarze ili osvešćenja za nepravdu koju su učinijeli vlasnicima i ekonomiji grada 20 godina”, navodi Forca.

Kaže da se predstavnici takve politike danas predstavljaju kao čuvari legaliteta i legitimiteta pa, kako dodaje Forca, čitaju članove zakona kako bi našli potporu za svoja postupanja u zadnjih par dana.

“Tako su i onomad tražili zakonske osnove za bacanje u stečaj kompanija kao Ulcinjska rivijera i Solana koje su bile osnov našeg razvoja a koji su uništili. I dok su javnost bombardovali saopštenjima, administracija je pokušavala da mijenja nikšićku šumu za masline u Valdanosu. Nažalost, spisak ovakvih primjera je podugačak. Svako njihovo saopštenje, tumačenje zakona, Statuta opštine i Poslovnika Skupštine opštine Ulcinj su zapravo dokazi i potvrde da je Forca već drugi put u godinu dana izabrala pravi put i prave saputnike”, poručuju iz Force.

Kažu da su maske pale, a kocka je bačena.

“Gubitnici imaju pravo da se ljute, ali ne toliko”, zaključuje se u saopštenju Force.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније