Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 05. 2022. 21:25   >>  21:23 3

DEMOKRATSKA CRNA GORA

"Nelegitimna Vlada nastavlja kadrovski da briljira"

Demokratska Crna Gora tvrdi da nova Vlada Crne Gore nastavlja sa postavljajem kadrova Demokratske partije socijalista (DPS) na važne pozicije, te da je ovaj "kadrovski karambol samo formalni povratak DPS-a na vlast".

"Nelegitimna Vlada nastavlja kadrovski da briljira. Poslednje, ali sve su prilike ne i zadnje posezanje za stručnošću odnjegovanoj u DPS-u desilo se u Upravi prihoda i carina. Naime, za savjetnika za unapređenje i poboljšanje poslovnih procesa u dijelu opštih i tehničkih poslova novoimenovanog direktora Rada Miloševića iz URA, imenovan je Blažo Šaban. Šaban na ovu poziciju dolazi kao izvršni direktor kompanije Wireless Montenegro, u kojoj država ima 25 odsto vlasništva, ali koja je na kraju prethodne godine imala zabilježen akumulirani gubitak od 250 hiljada eura", navodi se u saopštenju Demokata.

Kako kažu, "od vijesti o tome kako će Duško Marković biti novi predsjednik skupštinskog Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, zatim članova organa DPS-a Marka Nišavića, Snežane Đurković, Irme Selmanović, do spomenutog Blaža Šabana. Međutim, nakon postavljanja “prve laste DPS proljeća” nove predsjednice skupštinskog administrativnog Odbora Suzane Pribilović, inače veteranke nasilne i protivzakonite promjene vlasti u Budvi uoči parlamentarnih izbora, sve je lako i ništa nema granice".

Prema njihovim riječima, "sve floskule GP URA o nekakvim reformama, pomirenju, napredovanju se svode na to. Ako im je vraćanje DPS-a reforma, strah nas je i pomisliti šta misle kad kažu napredak".

"U pravu je svako ko zaključi da je ovaj kadrovski karambol kojem Crna Gora svjedoči poslednjih dana tek početak formalnog povratka DPS-a na vlast. Zaista je tako, zahvaljujući onima koji su izdali volju građana Crne Gore. Ipak, zahvaljujući njima, DPS je neformalno već mjesecima na vlasti: organizovali su i finiširali prevaru da se bez izbora, mimo volje građana vrate na vlast, dok im sramnu masku još uvijek nose URA i SNP. Sve su prilike, samo dok ih gazde ne pošalju na klupu za rezerve, što se već uveliko najavljuje u nastupima i “analizama” najprepoznatijih, višedecenijskih DPS analitičara", zaključeno je u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније