Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V./A.M.

19. 05. 2022. 17:43 >> 21:04
1

ZAKUP PLAŽE PERAZIĆA DO

Morsko dobro razmatra raskid ugovora sa Barovićem

Upravni odbor Morskog dobra razmatra mogućnost raskida Ugovora za zakup kupališta Perazića Do  koji je potpisan sa podgoričkim biznismenom Veselinom Barovićem. Ta informacija potvrđena je Portalu RTCG od strane UO JP Morsko dobro. 

Tehnička i pravna služba ovog preduzeća daće uskoro detaljno izjašnjenje o primjeni Ugovora o zakupu, i postoji vjerovatnoća da se pokrene postupak raskida Ugovora, i stavljanja kupališta ponovo na tender. Zbog povreda ugovorenih obaveza, Upravni odbor će, sve su prilike, predložiti menadžmentu da se raskine Ugovor.

Kako saznajemo JP Morsko dobro će i u ovom, i u slučaju drugih kupališta  u Budvi i u drugim opštinama  krenuti od kraja maja sa raskidima gdje god se ustanovi kršenje ugovora sa JPMD ali i nesavjesnim zakupcima.

Barović, koji je u bliskim vezama sa predsjednikom države Milom Đukanovićem, od 2003. godine je zakupac ekskluzivne plaže na lokaciji Perazića Do.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније