Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

12. 04. 2022. 18:51 >> 18:53
1

PRAVA CG

"SNP platio skupu cijenu za šest ministarskih mjesta"

Iz Prave Crne Gore rekli su da je nakon današnje izjave šefa poslaničkog kluba SNP-a Dragana Ivanovića jasno "da su se pet poslanika SNP-a javno politički prodali za šest ministarstava koje će građanima u Skupštini oktroisati DPS". Kako su rekli, jasno je zbog čega je SNP prodao Vladu, Skupštinu, većinu i izbore 30. avgusta, za koju je cijenu prodao litije i promjene koji je ovaj narod izborio nakon 30 godina.

"Zbog toga da bi šest ministara SNP-a donosili odluke sa SDP-om, SD-om, Forcom, Bošnjačkom strankom i sličnim koalicionim partnerima DPS-a. Zbog toga da bi se ukidala dostignuća projekata Evropa sad, da bi se ukidale odluke o zakonitom sticanju državljanstva članovima njihovih porodica, da bi se usavajao osakaćeni, umjesto potpunog Temeljnog ugovora sa SPC, da bi se parčala država, narod siromašio a bogatio vrh SNP-a. Skupu ste cijenu platili, gospodo, za šest ministarskih fotelja", poručili su iz Prave Crne Gore. 

Prava Crna Gora je od prvog dana prozrela namjeru, politiku i moralnu težinu vrha SNP-a, pa će shodno tome i rušiti izdajničku i neustavnu, nelegalnu i nelegitimnu vladu ukoliko bude formirana, vladu koja je izgubila ugled prije nego što je i predložena. 

"Za šest mjesta u organizovanoj sramoti, a ne Vladi Crne Gore, SNP prodaje i državu, i politiku, i građane", kazali su iz Prave Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније