Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

21. 01. 2022. 19:49   >>  19:51

URA

Krivokapić očajnički pokušava da uzurpira funkciju

Premijer Zdravko Krivokapić očajnički pokušava da poput bivšeg režima uzurpira mjesto na koje je došao, a sve zahvaljujući ideji i podršci URA-e, pri tome ne preza i od njemu svojstvenih neistina, ocijenili su u GP URA. Kako ističu, predsjednik Vlade je izdao Abazovića kada je tajno pregovarao sa manjinama nakon 5. septembra.

Kako navode u saopštenju, prva u nizu neistina je da je Dritan Abazović izdao njega, jer je upravo Zdravko Krivokapić nakon dešavanja na Cetinju 5. septembra tajno slao pojedine ministre da razgovaraju sa partijama manjinskih naroda i ponude im da u Vladu uđu umjesto URA-e, ali i da za zamjenu URA-e dobiju dodatne funkcije. O tome je jasno u javnosti govorio predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, a od strane premijera to nikada nije demantovano.

"Druga u nizu neistina je da se izdaja želi pripisati URA-i ako se zna da je Zdravko Krivokapić na bestidan način u ulozi tobožnjeg nestranačkog premijera sve vrijeme pravio partiju, koju formalno nije imao, a u suštini zapošljavao u javnoj upravi njene buduće kadrove. Da je tako pokazali su i lokalni izbori u nekoliko gradova, gdje je Krivokapić pod plaštom nezavisnih lokalnih listi, promovisao svoju političku ideju. Legitimno, ali prevarantski, opet svojstveno njemu", navode u saopštenju.

Kako du dodali, sada kada su stvari postale jasne, Krivokapić ne preza od neistina i prevara koje je baštinio od početka svog mandata, zbog čega mu i izmiče mjesto premijera.

"Stoga je najmanje pozvan da bilo kome drži lekciju o pomenutom. Krivokapiću, kasno ste se sjetili da od sebe pravite žrtvu i igrate na kartu patetike", navode u URA-i.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније