Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

15. 01. 2022. 12:11   >>  12:12

OD 17. DO 19. JANUARA

Bečić u Bakuu sa najvišim zvaničnicima Azerbejdžana

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, boraviće u zvaničnoj posjeti Azerbejdžanu od 17. do 19. januara 2022. godine.

Tom prilikom, kako navode u saopštenju, imaće niz susreta sa najvećim državnim zvaničnicima, i to: predsjednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim, potom sa predsjednicom Skupštine Sahinom Gafarovom, predsjednikom Vlade Azerbejdžana Alijem Asadovim, kao i sa Žejanom Bajramovim, ministrom vanjskih poslova te zemlje.

Tokom boravka u ovoj zemlji, Bečić će posjetiti i kancelariju počasnog konzula Crne Gore u Azerbejdžanu Vugara Alijevog.

Ovom prilikom, predsjednik će obići zgradu Parlamenta Azerbejdžana i upisati se u "Knjigu časti" u memorijalnoj sali Hejdar Alijev, a nakon toga i prisustvovati zvaničnoj večeri koju priređuje Sahiba Gafarova, predsjednica Parlamenta Republike Azerbejdžan u čast Alekse Bečića, predsjednika Skupštine Crne Gore.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније