Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

25. 12. 2021. 20:31   >>  20:51

IZBORNA KONFERENCIJA

Grbović na čelu pljevaljskog SNP-a

Za predsjednika opštinskog odbora SNP-a Pljevlja izabran je dr Saša Grbović. Shodno odluci Glavnog odbora danas je održana Izborna konferencija opštinskog odbora Socijalističke naorodne partije Pljevlja.

Izbornoj konferenciji su prisustvovali izabrani predstavnici Mjesnih organizacija SNP-a u Pljevljima koji su izabrali novi Opštinski odbor koji broji 101 člana od kojih su 50 odsto novi članovi odbora.

Izbornoj konferenciji prisustvovao je predsjednik SNP Crne Gore Vladimir Joković.

Nakon završetka rada Izborne konferencije održana je sjednica novog Opštinskog odbora.

"Opštinski odbor je na prvoj sjednici u novom sazivu za predsjednika odbora SNP-a Pljevlja izabrao dr Sašu Grbovića. Posle sjednice Opštinskog odbora upriličen je tradicionalni novogodišnji koktel OO SNP Pljevlja kojem su prisustvovali članovi i simpatizeri Socijalističke narodne partije, mnoge zvanice iz privrednog i društvenog života, predstavnici političkih i vjerskih organizacija i drugi gosti", navodi se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније