Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

23. 11. 2021. 12:11 >> 12:11
3

DPS PRIJESTONICE

"Pobjedom na Cetinju biće zaustavljeno svako poniženje CG"

Nakon brojnih dešavanja u našoj Prijestonici, u proteklih godinu dana, prouzrokovanim lošim politikama koje su preuzele primat na državnom nivou, građanke i građani imali su priliku da se uvjere u to da vladajuća većina, u želji da satre sve crnogorsko, se najbrutalnije ustremila na Cetinje, saopšteno je iz Odbora DPS Prijestonice.

Od 30. avgusta prošle godine, kako navode, “naša država preživjela je najstrašnije udarce koji su nerijetko finiširani novim poniženjima Crne Gore u svakoj društvenoj sferi”.

“Udarivši na integritet i dostojanstvo ove države, osvjedočili su se kao državni neprijatelji koji sa pozicija moći ruiniraju sve ono što jednu zemlju drži u životu, počev od ekonomije, preko prosvjete, pa sve do kulture”, navedeno je u saopštenju.

Upravo 4. i 5. septembar u slobodarskom Cetinju, naglašavaju iz DPS, “razotkrili su sva lica onih koji sa državnih funkcija nedvosmisleno rade protiv države Crne Gore i na štetu njenih građana”.

“Suzavci, gumeni meci, šok bombe koji su letjeli na sve strane poslali su jasnu poruku o tome kako bi se ophodili prema našem gradu da se domognu i lokalne vlasti.Zato, nakon 5. decembra nikada im više neće pasti na pamet da pokušaju novo degradiranje crnogorske prijestonice, zato što ćemo im odgovoriti mudro, odvažno, hrabro, onako kako i priliči ljudima poniklim u Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније