Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

J.B.Č.

26. 10. 2021. 10:18   >>  10:20 4

LOKALNI DPS

"Predstojeći izbori presudno značajni za Prijestonicu"

Odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Prijestonice je konstatovao da se Crna Gora nalazi u izuzetno delikatnom trenutku, te da su naredni izbori od izuzetnog značaja ne samo za Prijestonicu već i za državu u cjelini.

Na sinoć održanoj sjednici odbora DPS Prijestonice Cetinje, razmatrane su dalje aktivnosti u susret predstojećim lokalnim izborima u našem gradu.

Na sjednici je podržan prijedlog IO da naša partija samostalno nastupi na lokalnim izborima zakazanim za 5. decembar.

"Odbor Prijestonice je konstatovao da se Crna Gora nalazi u izuzetno delikatnom trenutku, te da su naredni izbori od izuzetnog značaja ne samo za Prijestonicu već i za državu u cjelini. Naime, predstojeći izbori u Prijestonici po prvi put se dočekuju u okolnostima koji su do 30. avgusta prošle godine bili nezamislivi za dobar dio građana naše države", navodi se u saopštenju.

Tvrde da su od strane aktuelne Vlade Crne Gore ugroženi vitalni crnogorski interesi.

"Danas se helikopterskim desantima kidiše na crnogorske svetinje, danas se potire bit našeg postojanja te stoga, sada više nego ikada ranije, sve crnogorski orjentisane snage moraju biti složne u odbrani dostignuća koje smo gradili svih ovih godina. Zbog svega navedenog DPS Prijestonice posvećeno i sa posebnim senzibilitetom pristupa nastupajućim izborima za koje smatramo da su od presudnog značaja za sve naše sugrađane", zaključuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније