Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

08. 10. 2021. 11:25 >> 11:25
9

OO SDP

“Cetinje nikada uhapsiti nećete”

Hapšenje našeg Cetinjanina Nena Kaluđerovića novi je pokušaj disciplinovanja Cetinja, građanske i antifašističke Crne Gore od strane Vlade “srpskog sveta”, poručili su iz Opštinskog odbora SDP Cetinje.

“Marionetska Vlada hapsi građane koji su mirno protestovali umjesto da na odgovoran i ozbiljan način razmotri brojne dokaze koji ukazuju na prekomjernu upotrebu sile, prekoračenje ovlašćenja, trovanje građana Cetinja, starih lica, žena i djece. Jedini koji je kršio zakon je bio premijer dajući nezakonita ovlašćenja, a za što ga je optužio njegov ministar”, poručuju iz ceinjskog SDP-a.

Kažu da danas, umjesto izvinjenja ostavke premijera i pada Vlade, nagrađuju se policajci koji su, kako dodaju, hapsili sugrađane.

“Bruka za brukom od nazovi premijera i Vlade koju im ni oni kući više ne podržavaju, nego plašeći se izbora drže glavu u pijesku dok im beogradski nalogodavci ne kažu da "kupe kablove" i odu odakle su došli. I sve da nas uhapsite, Cetinje uhapsiti nećete nikad! Znamo da vas Belveder dobro boli”, zaključuje se u reagovanju cetonjskog Odbora SDP-a.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније