Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Izvor: TVCG [ I. P. ]

11. 09. 2021. 09:21   >>  09:22 6

MUP SRBIJE

Lažni navodi o maltretiranju sina CG premijera

Pojedini crnogorski mediji objavili su sinoć da je porodica predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića odlučila da napusti Srbiju zbog incidenta koji se prošle noći desio u Beogradu. Policija u Beogradu je uperila pištolj ka Krivokapićevom sinu i njegovom obezbjeđenju zbog dojave da su naoružani, javili su podgorički mediji, prenijela je Televizija Crne Gore (TVCG).


Na snimku koji je navodno sinoć nastao u Beogradu, čuje se uplakan ženski glas Jelene Krivokapić.

Podsjetimo, po zakonu, djeca predsjednika Vlade su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore, te tvrde da je oružje uredno prijavljeno nadležnim organima.

U međuvremenu se oglasilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Ističu da su apsolutno lažni navodi koji su se pojavili u pojedinim crnogorskim medijima da je srpska policija navodno maltretirala sina crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića i dodaju da je policija i u ovom slučaju postupala profesionalno i u skladu sa zakonom obavila sve neophodne provjere uz puno poštovanje dostojanstva vozača i putnika u vozilu.

Ističu da je MUP Srbije ponudio neposredno fizičko obezbjeđenje članovima porodice Krivokapić koji žive u Beogradu, ali da su to odbili.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније