Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 02. 2021. 16:34   >>  16:35 2

LOKALNI IZBORI

Ozon podržao koaliciju Za budućnost Nikšića

Ekološki pokret Ozon podržao je danas koaliciju Za budućnost Nikšića. Marko Kovačević, kandidat za gradonačelnika Nikšića, razgovarao je o ekološkoj budućnosti našeg grada sa Aleksandrom Perovićem, direktorom Ekološkog pokreta Ozon iz Nikšića.

Perović je naveo da je “Zeleni plan" koji je projekat Ozona, integralno prihvatila koalicija Za budućnost Nikšića.

“Zeleni plan za naš grad je definitivno vizionarski projekat koji bi našem gradu trebalo da obezbijedi održivu budućnost.” smatra Perović.

Kazao je da je Marko Kovačević bio najbolji polaznik škole ekološkog aktivizma parlamentarnog programa koji su sprovodili sa mladim predstavnicima političkih partija.

“Mi Marku snažno vjerujemo, i vjerujemo da je on čovjek koji može da iznese ovu priču koju je započeo. Marko je budućnost Nikšića i naravno da smo mi, kao neko ko se bori za budućnost Nikšića, na njegovoj strani.”

Kovačević navodi da je upravo kao polaznik te škole upoznao ljude iz NVO Ozon, i vidio koliko oni dobra iskreno žele i Crnoj Gori kao ekološkoj državi koja je to načelno bila ali nije postala suštinski, ali i gradu Nikšiću iz kojeg većina članova te NVO dolazi.

“Zato mi nismo imali nikakav problem da vaš “Zeleni plan” pogledamo, da ga dobro razmotrimo i izanaliziramo, jer znamo da su to dobri projekti i iskrene namjere i upravo iz tih razloga smo odlučili da taj plan prihvatimo kao integralni dio našeg predizbornog programa i da to bude ono što ćemo ponuditi građanima Nikšića”, navodi Kovačević.

Nada se da će Nikšić sprovođenjem ovog plana poslužiti kao primjer cijeloj Crnoj Gori, da bi Crna Gora kroz nekoliko godina postala istinski ekološka država.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније