Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

30. 08. 2024. 15:09 >> 16:49
Čitaj mi:

3. i 5. septembra

Dom zdravlja organizuje radionicu o značaju redovne vakcinacije

Dom zdravlja Glavnog grada organizovaće u ponedjeljak i srijedu 3. i 5. septembra od 18 do 18:45 sati u zdravstvenom objektu Nova Varoš radionicu za roditelje i staratelje djece koja nisu primila sve vakcine iz redovnog kalendara imunizacije.

"Cilj radionice je da se dobiju sve potrebne informacije o značaju redovnog vakcinisanja djece i rizika, ukoliko se iste ne daju pravovremeno ili se odbijaju", navodi se u saopštenju.

Iz Doma zdravlja apeluju na sve roditelje i staratelje da se odazovu u što većem broju i da razreše sve dileme koje imaju u vezi MMR vakcine i donesu odluku koja je, kako kažu, u najboljem interesu njihovog djeteta, a to je redovna vakcinacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније