Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

K. J.

08. 08. 2024. 18:43 >> 18:43
Čitaj mi:

Vrijednost radova 1.500.000 eura

Injac: Raspisan tender za rekonstrukciju ulice pored Gradskog groblja u Zagoriču

Javni poziv za podnošenje ponuda za rekonstrukciju Ulice Branka Ćopića (od pružnog prelaza do podvožnjaka) u Zagoriču raspisan je 6. avgusta. Riječ je o veoma frekventnoj saobraćajnici koja je dugo vremena bila u lošem stanju.

"Ulica pored Gradskog groblja u Zagoriču je bila među prioritetima za rekonstrukciju zbog čega smo radili na rješavanju složenih problema kako bismo što prije otpočeli sve potrebne procedure. Nadam se da ćemo, nakon višegodišnjih najava, već početkom septembra dobiti kredibilnog izvođača koji će izvesti radove na dužini od preko 900m i to od pružnog prelaza sve do nadvožnjaka na Zlatici, uz planiranu izgradnju trotoara sa obje strane i dva parkirališta sa 25 parking mjesta" kazala je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Kako su kazali iz Glavnog grada, procijenjena vrijednost radova iznosi 1.500.000 eura sa PDV-om, a od prateće infrastrukture planirani su atmosferska i fekalna kanalizacija, vodovod, tk kanalizacija i javna rasvjeta.

Javni poziv za podnošenje ponuda za izvođenje radova na rekonstrukciji pomenute ulice otvoren je do 26. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније