Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.M.Lj.

10. 07. 2024. 14:15 >> 14:26

glavni grad raspisao

Konkurs za najbolju priču ili esej o LGBTIQ zajednici

Sekretarijat za socijalno staranje Glavnog grada produžio je rok za konkrs za najbolju kratku priču ili esej o LGBTIQ zajednici pod nazivom ,,Mastilo duginih boja“ povodom obilježavanja Mjeseca ponosa, do 31. jula 2024. godine.

Kako su kazali iz Glavnog grada, moguće je slati samo priče i eseje koji nijesu prethodno objavljivani.

"Konkurs je otvoren za sve autore starije od 18 godina koji žive na teritoriji Glavnog grada Podgorica. Autori mogu poslati samo jednu priču obima od 1000 do 10 000 riječi", navodi se u soapštenju.

Za tri najbolja predviđena su tri novčane nagrade u iznosu od 300, 200 i 100 za prvo, drugo i treće mjesto.

"Komisija će izvršiti selekciju radova koji će biti uvršteni u zbornik, koji će do kraja 2024. godine objaviti Kancelarija za LGBTIQ lica", kazali su iz Glavnog grada,

Zainteresovani radove mogu dostaviti putem pošte na adresu:
Kancelarija za LGBTIQ lica Sekretarijat za socijalno staranje Glavni grad Podgorica Vuka Karadžića 16, 81000 Podgorica

Konkurs je anoniman.

Autori/ke šalju priče putem pošte u dvije zatvorene koverte, od kojih se u jednoj nalaze tri istovjetna primjerka rada potpisana šifrom, dok se u drugoj koverti nalazi rješenje šifre i lični podaci autora/ke – ime i prezime, broj telefona i e-mail adresa.

Za dodatne informacije kontaktirati broj +382 20 447 160.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније