Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

10. 07. 2024. 12:50 >> 12:53

MAŠKOVIĆ SAOPŠTIO

O inicijativi za razrješenje Injac i skraćenju mandata Skupštini 24. jula

Sjednica Skupštine Glavnog grada na kojoj će se raspravljati o razrješenju gradonačelnice Olivere Injac i skraćenju mandata Skupštini biće održana 24. jula u 10 sati, to je dogovreno na današnjem kolegijumu predsjednice Skupštine, saopštio je odbornik Socijaldemokrata (SD) u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

"Parlamentarna većina, svjesna da joj se bliži kraj, predložiće i određene odluke u cilju pripreme prijevremenih lokalnih izbora. Osim toga, iniciraće još 17 tačaka dnevnog reda koje žele da silom na sramotu uguraju prije inicijativa kako bi za kraj svog mandata imenovali još nekoliko direktora, pravdajući to interesom građana, znajući da nemaju nikakav politički legitimitet", napisao je Mašković na društvenoj mreži X.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније