Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.L.B.

03. 04. 2024. 10:35 >> 10:36
Čitaj mi:

gradi se na više lokacija

Injac: Nova priključna saobraćajnica u Zelenici u završnoj fazi

Nova priključna saobraćajnica u podgoričkom naselju Zelenika u završnoj je fazi, u Glavnom gradu se radi na više lokacija, saopštila je gradonačelnica Podgorice nakon obilaska radova Olivera Injac.

"Imala sam priliku da obiđem radove na Bulevaru Zetskih vladara, kao jedne od kritičnih tačaka koje smo uvrstili u program unapređenja saobraćajne infrastrukture u Podgorici. Zaodovoljstvo mi je što se pokazalo da u našem preduzeću "Putevi" imaju znanja, kapaciteta i volje da realizuju ovakve projekte. Očekujemo da ova priključna saobraćajnica bude brzo puštena u saobraćaj i to pozitivno utiče na više stvari, posebno na bezbjednost u ovom dijelu grada", kazala je Injac.

U pitanju je priključna saobraćajnica u Zelenici, a čijim puštanjem u sabraćaj će biti stvorena bolja veza sa naseljem, uz pozitivan efekat na bezbjedonosni aspekt ovog dijela grada.

Osim toga, gradonačelnica je sa Radošem Zečevićem, direktorom "Puteva" i saradnicima, obišla i radove na kružnom toku kod "Dekar" pumpe koji će biti završen u narednih nekoliko dana.

"Ovu lokaciju smo obišli prije nekoliko nedelja i napravili plan koji je realizovali efikasno i u kratkom roku kao rezultat rada Sekretarijata za saobraćaj i "Puteva". Nakon toga, a prateći dinamički plan, otpočećemo radove u Piperima sanirajući nekoliko putnih pravaca. Sve ono što radimo ukazuje na to koliko smo posvećeni građanima i onome za šta smo se zalagali prilikom preuzimanja vlasti, a to je da afirmišemo rad i posvećenost rezultatima koji im donose konkretne benefite", zaključila je Injac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније