Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Б.Б.

20. 09. 2023. 16:46 >> 16:48

SJUTRA NA TRGU NEZAVISNOSTI

Koncert grupe "Makadam" za kraj Podgoričkog kulturnog ljeta

Velikim koncertom poznatog crnogorskog benda "Makadam", 21. septembra u 20 časova, na Trgu nezavisnosti, biće završena manifestacija Podgoričko kulturno ljeto. Tim koncertom "Makadam" će istovremeno obilježiti i veliki jubilej - 45 godina postojanja.

Kako najavljuju u Sekretarijatu za kulturu, članovima benda na bini će se pridružiti i neka od regionalno najpoznatijih muzičkih imena kao što su Sergej Ćetković, Nenad Kneževic Knez, Vladimir Maraš, Šule Jovović, Marko Vlahović, Nina Žižić, Marko Vukčević i dr.

"'Makadam' je kao krunu četrdesetpetogodišnjeg stvaralaštva odlučio da pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada Podgorica, svojim sugrađanima pokloni koncert dostojan svog jubileja, dijeleći scenu sa dugogodišnjim prijateljima i kolegama koji su se našli na njihovom putu do uspjeha", naglašavaju u Sekretarijatu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније