Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ I. P. ]

03. 10. 2022. 13:29 >> 13:29

NOVA POVRŠINA

Nova sportsko-rekreativna zona u Ulici Miladina Popovića

Mještani Ulice Miladine Popovića dobili su novi prostor za igru, druženje i rekreaciju, saopšteno je iz PG Biroa. U pitanju je rekonstruisana sportsko-rekreativna zone.

Gradonačelnik Ivan Vuković kazao je da su na tom prostoru dobili lijepo uređenu sportsko-rekreativnu zonu sa zelenom površinom.

"Riječ je o projektu vrijednom 75.000 eura, projektu koji su realizovala naša prviredna društva, Putevi, Zelenilo, Komunalne usluge, Čistoća, Vodovod i kanalizacija, Agencija za stanovanje", kazao je Vuković.

On je kazao da je važnije od toga da su mještani konačno dočekali da u svom naselju imaju ono što ima većina naselja u Podgorici.

Iz PG Biroa podsjećaju da je na površini od 1.400 m2 izgrađeno dječije igralište na podlozi od tartana, šetne staze, kao i centralni plato.

Osim toga, prostor je oplemenjen sa 30 sadnica raznovrsnog bilja, kao i živom ogradom i ukrasnim žbunjem. Pored sadržaja za naše ajmlađe sugrađane, postavljen i parkovski mobilijar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније