Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ I. P. ]

26. 09. 2022. 13:05 >> 13:01

VUKOVIĆ SAOPŠTIO

Novi izgled vojnog trga, uskoro rekonstrukcija Trga Božane Vučinić

Vojni trg u Ulici bratstva i jedinstva u Podgorici dobio je nakon rekonstrukcije potpuno novi izgled.

Prema riječima gradonačelnika Ivana Vukovića, u pitanju je još jedna aktivnost u okviru projekta mikro020, zahvaljujući kojem je ovaj prostor dobio potpuno novi izgled.

"Jedan od najvažnijih projekata koji u kontinuitetu realizujemo sa tim ciljem jeste projekat Mikro020, koji ima za cilj da uredi prethodno neuređene, zapuštene javne površine. Do današnjeg dana smo realizovali četrnaest takvih projekata, i danas imamo priliku da prezentiramo četrnaesti na uglu ulica Oktobarske revolucije i Bratstva i jedinstva", kazao je Vuković.

U pitanju je, kaže on, projekat koji će poslati mnogo ljepšu sliku onima koji dolaze u Podgoricu, i na putu od Željezničke i Autobuske stanice.

Najavio je i da je u planu rekonstrukcija Trga Božane Vučinić.

“U narednom periodu u planu je i rekonstrukcija Trga Božane Vučinić. Projekat je spreman, a podrazumijeva izgradnju podzemne garaže, zatvaranje trga za saobraćaj, popločavanje, uređenje i povezivanje sa rijekom Ribnicom. Na taj način, mi ćemo vratiti dug ovom komšiluku, jednom od najstarijih u Podgorici, i čini mi se, kada je centar grada u pitanju, dodatno unaprijediti kvalitet života i njegov izgled. Tako da, što se nas tiče kao i uvijek, nastavljamo dalje”, zaključio je Vuković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније