Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.L.B.

27. 10. 2024. 18:15 >> 18:15
Čitaj mi:

VUJIČIĆ O IZBORIMA U BUDVI

"Samo otvorene izborne liste vraćaju vlast građanima"

Građani Budve ne mogu da ostvare ustavno pravo da biraju odbornike, već biraju izborne liste i tako daju podršku svim kandidatima na listi, naveo je nosilac liste “Glas za promjene” Božidar Vujičić.

“Ko će od kandidata na listi dobiti mandat odlučuju partije i kriminalci. U krajnjem odbornici odlučuju o interesima partija i kriminalaca, ne o interesima građana”, naveo je Vujičić.

Kaže i da je najveći problem građana Budve, iz kojeg proizlaze svi ostali problemi, činjenica da odbornike tj. vlast ne biraju građani, nego partije.

“Zvuči naivno i smiješno zalaganje predstavnika izbornih listi, kako bi dobili poverenje građana, da se vrtići neće naplaćivati, da će se uvesti komunalni red, napraviti bolnica i drugo, kada o tome ne odlučuju narodni odbornici nego partijski i odbornici koje izaberu kriminalci”, kazao je Vujičić i dodao da je dokaz tome ponovno ponavljanje izbora u Budvi.

“Narod daje podršku listama koje su protiv koalicije sa DPS-om, koji ne želi da se javno ogradi od postupaka OKG DPS-a, ali partijski funkcioneri i kriminalci ne mogu da se dogovore oko podjele vlasti, plijena. Samo otvorene izborne liste vraćaju vlast građanima od partijskih funkcionera i kriminalaca, koji su im preoteli vlast”, zaključio je Vujičić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније