Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

26. 05. 2024. 20:42 >> 20:50
Čitaj mi:

NOSILAC LISTE PES-A

Zenović: Budva zaslužuje da bude grad budućnosti

Nosilac liste "Pokret Evropa sad - Budva ima šansu" Predrag Zenović kazao je da Budva zaslužuje da bude grad budućnosti.

"Ovo zaista mora treba da bude praznik demokratije. Kada je u pitanju liste 'Budva ima šansu - Pokreta Evropa sad', mi smo zadovoljni tokom kampanje", kazao je on.

Prema njegovim riječima, ta lista se pozicionirala u jednom okviru političkom koji po njihovom mišljenju nije funkcionisao.

"Dali smo jednu novu šansu, jednu novu energiju za grad Budvu, za političke prilike, ali uopšte i za neki novi razvoj i budućnost ovog grada. Ovaj grad zaslužuje da bude grad budućnosti, da ima jednu razvojnu koncepciju, da bude kreativni, zeleni, pametni i evropski grad. I mi ćemo na tom programu insistirati ubijeđeni da ćemo biti stožer buduće vlasti", kazao je Zenović danas nakon glasanja na lokalnim izborima", zaključio je Zenović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније