Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

P.R.

21. 05. 2024. 15:56 >> 15:56
4
Čitaj mi:

PODRŠKA DELIĆA

"Mikijelj donosi Budvi napredak, stabilnost i jedinstvo"

Predsjednik Opštine Mojkovac, Vesko Delić, daje punu podršku nosiocu liste koalicije "Za budućnost Budve, Budva - otvoreni grad" Mladenu Mikijelju, saopštili su iz te koalicije.

"Mladen Mikijelj, budući predsjednik opštine Budva i aktuelni direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, pokazao je kako se upravlja resursima od lokalnog i državnog značaja", rekao je Delić.

Delić navodi i da je Mikijelj hrabri predsjednik koji je sa svojim saborcima 30. avgusta 2020. srušio režim Mila Đukanovića.

"Vratio je trajektnu liniju Kamenari – Lepetane iz privatnog vlasništva, što je doprinijelo državnom budžetu i građanima kojima pripada. Mladen Mikijelj, zajedno sa svojim građanima, gradi bolju budućnost Budve, bez povratka u prošlost i izolacije", dodaje Delić.

Delić smatra da građani Budve imaju jasnu odluku 26. maja.

"Jer budući predsjednik Opštine, Mladen Mikijelj, donosi Budvi napredak, stabilnost i jedinstvo. Glasamo za stabilnost i sigurnost u Budvi, grad bez straha i nesigurnosti", zaključio je Delić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније