Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.V.

08. 09. 2024. 13:55 >> 13:57

REAGOVANJE

Bojović: Grobar crnogorske ekonomije protiv ES2 - dobro je

Funkcioner Pokreta Evropa sad (PES) Vlado Bojović reagovao je na navode da će sprovođenje programa Evropa sad 2 dovesti do smanjenja penzija u Crnoj Gori.

“Grobar crnogorske ekonomije protiv programa Evropa sad 2 - dobro je. Prof. dr Anđelko Lojpur, odnedavno osnivač Udruženja penzionera „Za dostojan život“, autor je analize čiji je cilj da dezinformiše građane o programu „Evropa sad 2“, iznoseći lažan zaključak da će se buduće penzije smanjiti”, navodi Bojović.

Kaže i da je Lojpur sa titulom i autoritetom, sproveo je privatizaciju i restrukturiranje desetina preduzeća u korist domaćih i stranih „investitora“.

“Od tih preduzeća sva, bez izuzetka, ugašena, dok su garancije za njihovu privatizaciju građane ove zemlje koštale stotine miliona! Za to vrijeme plate su im bile 200€, a penzije 140€. Evo dijela spiska:„KAP“, „Prekookeanska plovidba“, „Duvanski kombinat Podgorica“, „Rudnik boksita Nikšić“, „Glencor International AD“, „HTP Boka“ Herceg Novi, „FEP“ Plužine, „Građevinar AD“ Pljevlja, „Vektra Jakić“ Pljevlja, „Željezara“ Nikšić, „Montenegro Airlines“, „Jadransko brodogradilište Bijela“, „Izbor AD“ Bar”, napisao je Bojović na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније